Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CARLING KUP

Wenger protiv Cityja s drugom ekipom

Arsene Wenger
AFP
01.12.2009.
u 09:15

Arsenalov menadžer Arsene Wenger priznao je da ga ne zanima previše Carling Cup zbog čega će u srijedu u četvrtfinalnoj utakmici protiv Manchester Cityja na teren izvesti rezervnu postavu.

- Carling Cup je natjecanje koje nije naš prioritet, ali ipak idemo u Manchester po pobjedu - rekao je francuski stručnjak.

- Igrat ćemo s našim mladim nogometašima, a neki od njih će zaigrati i u posljednjem kolu Lige prvaka budući da smo već osigurali prvo mjesto u skupini i plasman u osminu finala - najavio je Wenger i dvoboj protiv Olympiacosa u Pireju sljedeći tjedan.

Wenger je ipak istaknuo kako bi pobjeda protiv Cityja u srijedu bila iznimno važna jer bi novi poraz bio već treći u posljednje četiri utakmice “topnika” u svim natjecanjima.

Komentara 1

RU
Rugovit
11:05 02.12.2009.

Bilo bi mu bolje da mu je važan Carling Cup kad ionako ni ove sezone neće ništa osvojit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije