Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA
Povratak na članak

Wenger nema sreće, opet ide na Bayern

– Imamo puno iskustva s Arsenalom, čekaju nas dvije teške utakmice – govorio je nakon ždrijeba predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge.

Komentari 4

SS
sokac sa drave
11:52 13.12.2016.

Kada bi se igralo mozda bi Arsenal imao sanse.Problem je u Njemackom nogometu sto se oni vode krilaticom cuvenog Seppa Herbergera i nece htjeti igrati kazu igra je za djecu mi hocemo pobjediti.U nogometnom svijetu su poznate cuvene Herbergove krilatice:Poslije utakmice je prije utakmice,lopta je okrugla,utakmica traje 90 minuta.Trava je zelena i lopta okrugla izadjite na teren i igrajte(radite) nogomet.U finalu SP u Bernu Njemacka i vanzemaljska Madjarska sa plejadom cuvenih igraca.Nakon 20 minuta igre Herberger pozove uz autliniju Libricha koji je morao cuvati Puskasa tada najboljeg na svijetu.Sepp ga pita sto necuvas Puskasa? Pa cuvam ga kaze ovaj.Nato ce trener kako ga cuvas on jos uvijek trci ,sve kosti su mu ispravne,pa zasto je on jos ziv.Zbog svega ovoga nema Arsenal ni minimalne sanse.

VL
ĆU
ćuprija
16:41 13.12.2016.

ovaj put Bayern nema sreće .....

VL
ĆU
ćuprija
16:41 13.12.2016.

ovaj put Bayern nema sreće .....

VL
ĆU
ćuprija
16:41 13.12.2016.

ovaj put Bayern nema sreće .....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.