Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRE VIJESTI

Wenger: Eduardo se vraća za tri tjedna!

eduardo-txt.jpg
import
23.10.2008.
u 16:36

Sjajnu vijest dao je Arsene Wenger, Arsenalov menadžer. Hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva bit će za tri tjedna spreman za natjecateljski nogomet.

U četvrtak prijepodne Wenger je potvrdio da se dugačko razdoblje izvan terena za Eduarda bliži samom kraju. U kratkoj izjavi za Arsenalovu internetsku stranicu, Wenger je samo rekao:

- Eduarda još samo tri tjedna dijele od povratka natjecateljskom nogometu!

Podsjećamo, Eduardo je stradao 23. veljače prošle godine, kada je na utakmici protiv Birminghama na njega na samom početku utakmice brutalno startao Martin Taylor. Eduardo je zadobio otvoreni prijelom fibule, odnosno vanjske kosti lijeve noge. Valja podsjetiti i na to da je Eduardo u svojoj prvoj sezoni u Arsenalu postigao 12 pogodaka prije kobne ozljede.

Za razliku od Dudua, vijesti o povratku Arsenalova češkog reprezentativca Tomaša Rosickog nisu tako dobre. Podsjećamo, Rosicky je posljednju utakmicu prije ozljede i operacije tetive koljena odigrao još u siječnju protiv Newcastlea u FA Cupu.

Iako se Rosicky nadao brzom oporavku i nastupu na Europskom prvenstvu u Austriji i Švicarskoj, to se nije dogodilo. Njegov se povratak zatim najavljivao za kolovoz, pa rujan, ali dobre vijesti nikako nisu stizale. Ne stižu i dalje.

- On bi se trebao vratiti tek nakon Božića - informirao je Wenger.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije