Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRE VIJESTI

Wenger: Eduardo na treninzima za tjedan dana

20.11.2008.
u 19:17

Arsenalov menadžer Arsene Wenger objavio je da će hrvatski reprezentativni napadač Eduardo za tjedan dana započeti sa treninzima sa suigračima.

- Eduardo radi jako dobro i za tjedan dana će se pridružiti suigračima na treninzima – kratko je poručio Wenger.

Dudua je, podsjetimo, teško ozlijedio i slomio mu nogu Birminghamov branič Martin Taylor u utakmici odigranoj 23. veljače ove godine. Još se ne zna kada bi Eduardo mogao odigrati prvu utakmicu nakon oporavka, iako su mnoge informacije sugerirale da bi se to trebalo dogoditi prije Nove godine.

Wenger, poznat kao veliki protivnik prijateljskih međudržavnih nogometnih utakmica, ovoga puta krivnju za ozljedu Arsenalova reprezentativca Thea Walcotta nije svalio na Engleski nogometni savez.

Arsenalov krilni napadač Theo Walcott morat će zbog ozljede i operacije ramena pauzirati oko tri mjeseca. Walcott je ozljedu (dislokacija ramena) zaradio na treningu s engleskom reprezentacijom uoči prijateljske utakmice u Berlinu protiv Njemačke. Nakon kontakta sa suigračem iz reprezentacije Scottom Parkerom, Walcott je nezgodno pao na travnjak i zadobio ozljedu. U četvrtak ujutro bio je operiran. Prognoze kazuju da će pauzirati oko tri mjeseca.

Arsenalov francuski menadžer Arsene Wenger, koji se u prošlosti često isticao jasnim i glasnim kritiziranjem održavanja prijateljskih utakmica reprezentacija, na kojima su se često događale ozljede važnih klupskih igrača, ovoga puta je pozitivno iznenadio i krivicu za Walcottovu ozljedu nije svalio na Engleski nogometni savez. - Razočaran sam jer smo ostali bez važnog igrača u momčadi. No, ta nezgoda se isto tako mogla dogoditi i na treningu u Arsenalu, ili bilo gdje drugdje. Ne krivim Engleski nogometni savez zbog toga. Bila je to slučajna ozljeda na treningu i moram prihvatiti to – rekao je Wenger.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije