Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez španjolaca
Povratak na članak

Vulić: Real i Barcelona su ispali zbog međusobnog dvoboja

Finale Lige bez prvaka bez Lea Messija i Cristiana Ronalda, bez Reala i Barcelone.

Komentari 3

Avatar netko30
netko30
10:19 26.04.2012.

po meni je el clasico ostavio traga i fizicki i emocionalno, real vise nije mogao disat, zasluzeno bayern, ali navijao sam za real, po meni bi se trebao pitat spanjolski nog. savez zasto namjestaju el clasico pred polufinale lige prvaka, pa i njima je u interesu da oba kluba udu u finale LP, da je el clasico nakon finala LP imali bi reala i barcu u finalu...tko voli spanjolce, meni je ovako ok...ovi su gori od markovica :))))

VL
ML
mladen3x
12:47 26.04.2012.

Barcelona nije prošla zbog krive taktike,180 minuta igre su išli na zid,bez pokušaja pucanja izvana a za to imaju Alvesa desno,Mascerana u sredini i Iniestu lijevo,znači nisu se prilagodili protivniku,dok Real jednostavno nije imao sreče...

VL
UN
unbekant
12:49 26.04.2012.

sve cestitke Bayernu,najbolja je momcad na planeti,s vrlo malo preplaceni zvjezda,ovaj Real je kao kindergarten naspram Bayerna,hehehehheeh Ronaldo sad se tek vidi kakva je on \"zvjezda\",ista kao i onj Lesi,kad na jaceg nalete......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.