Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez španjolaca

Vulić: Real i Barcelona su ispali zbog međusobnog dvoboja

'Real Madrid\'s Portuguese forward Cristiano Ronaldo holds his head in his hands after missing a penalty during the penalty shoot out at the end of the UEFA Champions League second leg semi-final foot
'DANI POZO'
26.04.2012.
u 09:13

Finale Lige bez prvaka bez Lea Messija i Cristiana Ronalda, bez Reala i Barcelone.

Neviđena drama u Madridu u kojoj je Bayern izašao kao pobjednik oduševila je Zorana Vulića, nekadašnjeg trenera Hajduka, koji je kao igrač dobar dio karijere proveo u Španjolskoj igrajući za Mallorcu.

– Ovo je bilo da ti srce pukne, sve za deset, kakva utakmica... Jednostavno, čovjeku je žao kad završila, bila je to prava drama, nešto što samo nogomet može ponuditi. Rijetko kad se viđa ovakva utakmica – ushićeno je govorio Vulić.

Kod Vulića nema dvojbi, Nijemci su zasluženo ušli u finale Lige prvaka.

– Zasluženo je Bayern prošao u finale, u dvije utakmice bio je bolji. Imao je veći posjed lopte u Madridu, a rijetke su momčadi koje dominiraju Realu na njegovom terenu. Real je otvorio utakmicu baš kako treba, ali onda je Bayern uzeo stvar u svoje ruke – objašnjava Vulić.

Rijetko kad se događa Joseu Mourinhu da propusti ovakav zalogaj.

– Nije svojstveno njegovim trenerskim postulatima da ne iskoristi tih 2:0. Imao je idealnu prigodu igrati onu svoju igru na kontru i polukontru. Ali, Bayern je bio odličan, čudesan – kaže Vulić.

Bayern – Chelsea, finale je iznenađujuće.

– Navijao sam za španjolski finale, ali zasluženo su Englezi i Nijemci u finalu. Po meni, ona utakmica u subotu između Barcelone i Reala, koja je odlučivala o tituli, ostavila je traga na obje momčadi. Ne fizički nego emocionalno, sada se vidi da igrači nisu strojevi – rekao je Vulić.

Jedanaesterce su promašili Messi i Ronaldo.

– Povijest se ponavlja, uvijek je tako, najbolji promašuju jedanaesterce kad je najvažnije. Ali, to je tako, veliki je pritisak na njima – kaže Vulić.

Odaslao je čestitku Oliću i Pranjiću na finalu Lige prvaka.

– Žalim što nisu ušli ni minute. Ali, razumijem njihovog trenera, igrao je s onima u koje ima najviše povjerenja, ova utakmica za Bayern je bila sve – zaključio je Vulić.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar netko30
netko30
10:19 26.04.2012.

po meni je el clasico ostavio traga i fizicki i emocionalno, real vise nije mogao disat, zasluzeno bayern, ali navijao sam za real, po meni bi se trebao pitat spanjolski nog. savez zasto namjestaju el clasico pred polufinale lige prvaka, pa i njima je u interesu da oba kluba udu u finale LP, da je el clasico nakon finala LP imali bi reala i barcu u finalu...tko voli spanjolce, meni je ovako ok...ovi su gori od markovica :))))

ML
mladen3x
12:47 26.04.2012.

Barcelona nije prošla zbog krive taktike,180 minuta igre su išli na zid,bez pokušaja pucanja izvana a za to imaju Alvesa desno,Mascerana u sredini i Iniestu lijevo,znači nisu se prilagodili protivniku,dok Real jednostavno nije imao sreče...

UN
unbekant
12:49 26.04.2012.

sve cestitke Bayernu,najbolja je momcad na planeti,s vrlo malo preplaceni zvjezda,ovaj Real je kao kindergarten naspram Bayerna,hehehehheeh Ronaldo sad se tek vidi kakva je on \"zvjezda\",ista kao i onj Lesi,kad na jaceg nalete......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije