Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI UZVRATA U KAZANU

Vukojević: Gostovanja su tempirana bomba!

'Dynamo Kiev\'s Croatian midfielder Ognjen Vukojevic celebrates at the final whistle after the UEFA Europa League Round of 16 football match between Manchester City and Dynamo Kiev at The City of Manc
'ANDREW YATES'
03.08.2011.
u 14:46

Hrvatski reprezentativac Ognjen Vukojević uoči susreta s Rubinom iz Kazana smatra kako će uspjeti vratiti istom mjerom. Naime, izgubili su sa 0:2 kod kuće u trećem pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka.

Dinamo nije dobro startao ni u ukrajinskom prvenstvu, dva remija pogurnula su Šahtar u bodovnu prednost...

– Ne bih baš smio govoriti o stanju u klubu, rekli su nam, naime, da ne dajemo izjave. No, kad već pitate, reći ću vam da je ovdje svako gostovanje tempirana bomba.

Nisu još dohvatili pravu formu, ali prvenstvo je dugo, smatra naš reprezentativac.

– I Šahtar će negdje naletjeti na minu... Međutim, pravi je šok bio domaći poraz (0:2) protiv Rubina iz Kazana u pretkolu Lige prvaka... Bila je to čudna utakmica, primili smo dva jeftina pogotka, a nismo iskoristili svoje šanse. Samo sam ja, primjerice, uzdrmao gredu i vratnicu – rekao je Vukojević i nastavio:

– No, ništa još nije gotovo. Nije Rubin bolja momčad od nas nego im se u Kijevu sve posložilo. Bit će teško, ali povedemo li u Kazanu, svašta se može dogoditi. Uostalom, kudikamo jači Rubin već smo pobjeđivali u Ligi prvaka, stoga neka nas nitko ne otpisuje – optimističan je Vukojević.

Komentara 1

SA
santos008
20:10 03.08.2011.

Dao je gol ali mu ga sudija ponisti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije