Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ukrajinski nogomet

Vukojević donio pobjedu Dinamu

Ognjen Vukojević
Reuters
27.02.2010.
u 17:00

Nogometaši kijevskog Dinama porazili su na svom stadionu Krivbas iz Krivij Riga 1:0 u dvoboju prvog kola proljetnog dijela ukrajinskog prvenstva.

 

Do 14. pobjede sezone u 17. odigranoj utakmici Kijevljane je doveo hrvatski reprezentativac Ognjen Vukojević, koji je u 69. minuti spremno pospremio loptu u mrežu nakon što se jedan udarac Ševčenka odbio od vratnice gola gostujućeg vratara.

Vukojeviću je to bio prvi ovosezonski prvenstveni pogodak za vodeću momčad prvenstva. Dosad je na kontu imao tek jednu asistenciju, još iz prvog kola.

U sastavu Krivbasa cijelu je utakmicu odigrao Mladen Bartulović, još jedan hrvatski reprezentativni kandidat. Zaradio je žuti karton u 76. minuti.

Dinamo vodi na ljestvici s pet bodova prednosti pred drugoplasiranim Šahtarom, koji svoj dvoboj 18. kola igra sutra (nedjelja) protiv Vorskle iz Poltave. Kijevljani ove sezone još nisu izgubili prvenstvenu utakmicu (14 pobjeda, 3 remija).

Ukrajinska Premier liga, 18. kolo:

Zakarpatija – Metalurg (D) 0:1

Dinamo (K) – Krivbas 1:0

Karpati – Metalist (H) 2:1

Redoslijed: 1. Dinamo (K) 45 (-1), 2. Šahtar 40 (-1), 3. Metalist (H) 35 (-1), 4. Metalurg (D) 30 (-1)...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije