Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZAŠAO ZBOG OZLJEDE

Vrsaljko već zbog ove ozljede nije igrao četiri mjeseca: To je problem sa SP-a

Španjolska Hrvatska
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
12.09.2018.
u 10:52

Talijanski mediji navode kako će dodatni testovi pokazati koliko je ozljeda teška, a otkrivaju i da radi o istom koljenu zbog kojeg nije igrao četiri mjeseca u završnici sezone 2016./17.

Hrvatska je u Elcheu 'postojala' samo 20 minuta. Nakon toga Španjolci su nas potpuno razmontirali i slavili s uvjerljivih 6:0.

Stvari su za vatrene loše krenule u 20. minuti kada je zbog ozljede teren morao napustiti Šime Vrsaljka, kojeg je zamijenio Marko Rog.

Hrvatski branič iz igre je izašao zbog problema s lijevim koljenom, odnosno ozljede medijalnog ligamenta u njemu.

>> Pogledajte i što je Modrić rekao nakon poraza Hrvatske u Španjolskoj

- Dobro sam, to je problem koji sam već imao na Svjetskom prvenstvu i moram ga riješiti  - rekao je za Mediaset Premium Vrsaljko pa dodao: 

- Morat ću razgovarati s klubom i liječnicima.

Talijanski mediji navode kako će dodatni testovi pokazati koliko je ozljeda teška, a otkrivaju i da radi o istom koljenu zbog kojeg nije igrao četiri mjeseca u završnici sezone 2016./17.

Vrsaljko je ovog ljeta stigao iz Atletica u Inter, koji sigurno neće biti sretan ako će Šime morati duže izbivati s terena zbog ozljede na reprezentativnom okupljanju.

>> Pogledajte i što je Dalić rekao nakon poraza

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije