Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIFO IS BACK

Vratio se miljenik Šubićevca i nekadašnji hrvatski reprezentativac u Šibenik

Foto: HNK Šibenik
1/2
18.01.2021.
u 18:38

Nakon dugih 14 godina na Šubićevac se vratio miljenik šibenske publike – Gordon Schildenfled “Šifo”! Iskusni 35-godišnji stoper nakon sporazumnog raskida sa bivšim klubom Anorthosisom potpisao je za HNK Šibenik ugovor do 30. lipnja 2022. godine.

Šifo, dobrodošao u svoj dom!, stoji na službenoj Facebook stranici HNK Šibenika uz fotografije Gordona Schilfenfelda u narančastom dresu. 

Nakon dugih 14 godina na Šubićevac se vratio miljenik šibenske publike – Gordon Schildenfled “Šifo”! Iskusni 35-godišnji stoper nakon sporazumnog raskida sa bivšim klubom Anorthosisom potpisao je za HNK Šibenik ugovor do 30. lipnja 2022. godine.

– Jako sam sretan šta sam se vratio u klub gdje je sve počelo, u klub koji mi je dao priliku da napravim sve što sam do sada napravio i vraćam se u dobrom stanju da pomognem klubu koji zadnjih godina konstantno raste i nadam se da ću sa svojim iskustvom pomoći da budemo još bolji. Jedva čekam da počnu utakmice i da ponovo zaigram na Šubićevcu nakon 14 godina - rekao je za klupsku stranicu. 

Schildenfeld je karijeru započeo u Šibeniku, gdje je prošao sve mlađe kategorije. Kao senior za Narančaste je odigrao jednu sezonu i to onu 2006/07 gdje je za Šibenik nastupio u 17 utakmica. Kasnije odlazi u Dinamo gdje ostaje godinu dana, a nakon toga igra po mnogim klubovima u Europi poput Bešiktaša, Duisburga, Eintrachta, Panathinaikosa, Mainza, Dinamo Moskve i ostalih, a 2015. se vraća u Dinamo gdje ostaje dvije godine, a onda ide na Cipar.

U Anorthosisu je bio tri i pol godine. Ovaj nekadašnji reprezentativac upisao je 29 nastupa za A selekciju Hrvatske.

– Jako smo zadovoljni kako se odvila situacija sa Gordonom, ja bih rekao vratio se sin kući. Ne trebamo puno trošiti riječi o kvaliteti Gordona, siguran sam da smo s njegovim dolaskom dobili puno, ne samo na kvaliteti igre uže obrane nego na nivou i renomeu kluba. Još jednom zahvaljujem Gordonu na prihvaćanju ponude da se vrati, želim mu puno sreće i da zajedno ostvarimo zacrtane ciljeve a to je ostanak u ligi  – rekao je direktor Ivan Bulat.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije