Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK GOLGETERA
Povratak na članak

'Vratio se' Angelo Henriquez: To mi se nije dogodilo dvije godine!

– Sretan sam zbog hat-tricka, pa dvije godine nisam zabio tri gola na jednoj utakmici. Nadam se da će pogoci i pobjede dolaziti i dalje, sad treba dalje tako nastaviti – kazao je Angelo nakon pobjede nad Istrom u četvrtfinalu Kupa.

Komentari 2

Avatar zagorac2
zagorac2
05:29 02.12.2017.

kad bude dao ne 3 gola nego cu bit zadovoljan da da samo jedan ili 2 gola ali Hajduku, Rijeki, Osjeku i nekim jacim stranim klubovima u nekim kupovima onda cu kupit ovu novinarsku pricu ali Istri ha ha ha

VL
Avatar kanonik
kanonik
14:33 01.12.2017.

Priprema za prodaju.Prvo novinari naprave topničku pripremu,zatim Maminjo istakne cijenu.Dinamo je najbolja hrvatska firma.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.