Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKIJANJE

Vlhova vodeća nakon prve vožnje na Sljemenu, Popović 'za dlaku' bez druge vožnje

Slalom Sljeme
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
04.01.2020.
u 14:53

Druga vožnja u kojoj će nastupiti 30 najboljih iz prve na programu je od 16.15 sati

Slovakinja Petra Vlhova vodeća je nakon prve vožnje slaloma skijašica za Svjetski kup koji se vozi na zagrebačkom Sljemenu, ona je odlično iskoristila prvi startni broj te ostvarila 1.16 sekundi prednosti ispred prošlogodišnje pobjednice Amerikanke Mikaele Shiffrin, od nosno 1.81 sekundu ispred treće Švicarke Wendy Holdener.

Hrvatskoj skijašici, 22-godišnjoj Leoni Popović nastup u drugoj vožnji slaloma za Svjetski kup na zagrebačkom Sljemenu izmaknuo je za samo devet stotinki, ona je visokim startnim brojem 71 ciljem prošla kao 31. sa 4.06 sekundi zaostatka za vodećom Slovakinjom Petrom Vlhovom, ali samo devet stotinki za 30. Austrijankom Michaelom Dygruber.

Popović je prije šest dana u austrijskom Lienzu stigla do prvih slalomskih bodova u karijeri zauzevši 26. mjesto, dobru je formu potvrdila i na Crvenom spustu, no djelići sekunde ovoga puta nisu bili na njezinoj strani. Druga hrvatska predstavnica Ida Štimac nije završila utrku.

Druga vožnja u kojoj će nastupiti 30 najboljih iz prve na programu je od 16.15 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije