Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veslanje

Vjetar odgodio utrke hrvatskih veslača na SP-u u Plovdivu

12.09.2018.
u 18:20

Braća Sinković nisu nastupila u četvrtfinalu dvojaca bez kormilara, kao niti Luka Baričević i Luka Radonić u repesažu za plasman u polufinale dvojaca na pariće

Zbog jakog vjetra organizatori Svjetskog veslačkog prvenstva u bugarskom Plovdivu otkazali su utrke koje su bile na rasporedu u srijedu poslijepodne.

Braća Sinković nisu nastupila u četvrtfinalu dvojaca bez kormilara, kao niti Luka Baričević i Luka Radonić u repesažu za plasman u polufinale dvojaca na pariće.

Organizatori SP najavili su da će otkazane utrke pokušati održati u četvrtak.

>> Pogledajte Hrgovićev ulazak u ring uz Thompsona koji je pjevao Geni, geni kameni

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije