Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET MOĆNI JOE!

Srna je nagovorio Štimca da vrati Šimunića u momčad!

'29.02.2012., Stadion Maksimir, Zagreb - Prijateljska utakmica izmedju reprezentacija Hrvatske i Svedske. Josip Simunic. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
Slavko Midzor/PIXSELL
13.09.2012.
u 08:04

Prije simfonije u Bruxellesu, gdje je potpuno razoružao belgijske "ovčare'', činilo se da povratka nema...

Priča se kako je za Šimunićev preporod u reprezentaciji "kriv" kapetan Darijo Srna, koji je, nakon sloma sa Švicarcima u Splitu, vidjevši kako obrana curi na sve strane, Štimcu diskretno prišapnuo: "Igore, vrati nam Joea, spasit ćemo se!".

Izbornik se načas zamislio: "Hm, a tek sam promovirao Maloču...", ali onda se ipak pribrao i prihvatio kapetanovu sugestiju. Legendarni Joe, zašto ne? A i Slaven ga je otpisao, kud ćeš onda motiviranijega, odanijega, goropadnijega! Nikada ni jedan reprezentativac sa 34 godine nije na scenu dolazio "gladniji" od Joea...

Prije simfonije u Bruxellesu, gdje je potpuno razoružao belgijske "ovčare" odigravši za čistu desetku, Joe je posljednji put za reprezentaciju briljirao u ožujku 2011. godine na St. Denisu protiv Francuza (0:0). Već tada je bio otpisan igrač, bez minutaže u Hoffenheimu, ali nikad motiviraniji i odlučniji dokazati da nije za staro željezo.

Na žalost, protekla sezona u Dinamu bila je obilježena ozljedama, bolna i razočaravajuća, pa mu je opasno visio i odlazak na EP. Bilić ga je pozvao, ali mu u Poljskoj nije dao ni minute. Ondje su briljirali Ćorluka i Schildenfeld, a Joe je neslavno izvisio i poslao ogorčene oproštajne poruke Biliću. Tada, potkraj lipnja, činilo se da Joeu povratka više nema...

>> Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Ključne riječi

Komentara 42

JO
jolly
08:23 13.09.2012.

Srna rekao da Sammir nemože u repku dok ne odigra 15 utakmica zaredom na visokoj razini. Srna predložio Radoševića. Srna izjavio da Jelavić mora u prvih 11. Srna rekao, neka vrate Šimunića. Koja je onda uloga izbornika i što ćee mu "iskusni" pomočnici (Bokšić i Tudor), kada Srna sastavlja reprezentaciju?

VL
vladek
08:47 13.09.2012.

Bravo,ima još normalnih poznavaoca nogometa u HR.Srna je danas jedna bjedna figura na tekmi.Ma ne sastavlja on repu.To je potlpatio novinara da to napiše.Ja sam stvarno mislio da če u prvih 11 igrati i Maloča.Igore najbolje bi ti bilo da uzmeš 11 hajdukovaca.Ma ljudi bošji dajte ga odmah smjenite.Dosta nas je obrukao sa svojim samoljubnim izjavama.

PI
piranha
08:10 13.09.2012.

Dasoviću najljubaznije vas molim prokomentirajte kako se zove igra koju igra Srna i tko će njega staviti u repku kad ovako igra.Mali je postao smiješan igrač.Pročitana knjiga.Uvijek ista finta na desnu stranu i uvijek stop.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije