Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEĆE VIŠE IGRATI

Niko Kovač izbacio Livaju iz reprezentacije!

Marko Livaja
Goran Kovačić/PIXSELL
11.08.2013.
u 18:30

- Livajin zastupnik je zvao i tražio da njegovog igrača oslobodim utakmice protiv Lihtenštajna. Nisam na to pristao i inzistirao sam da dođe na okupljanje - kazao je izbornik mlade reprezentacije Niko Kovač.

Niko Kovač, izbornik mlade hrvatske nogometne reprezentacije, uoči kvalifikacijske utakmice protiv Lihtenštajna iz nacionalne je vrste izbacio napadača Marka Livaju.

Kovač nam je ispričao:

- Livajin zastupnik je zvao i tražio da njegovog igrača oslobodim utakmice protiv Lihtenštajna. Nisam na to pristao i inzistirao sam da dođe na okupljanje. Zvao sam ga, slao poruke, zvali su ga ljudi iz stožera, no on pet dana nije reagirao. Dok sam ja u ovoj reprezentaciji, on tu više neće igrati. Takvo ponašanje neću nikome tolerirati - kazao je izbornik mlade reprezentacije Niko Kovač.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije