Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modri se pojačali

Dinamo doveo Ganca Addya

lee addy
PA/Pixsell
10.02.2013.
u 16:52

Dinamo je ipak doveo stopera - Ganca Leea Addya (22), dojučer člana kineskoga Dalian Aerbina, nekada igrača Crvene zvezde, gdje ga je trenirao Robert Prosinečki.

Ganac je u Zagrebu i potpisat će jednogodišnju posudbu, do kraja sezone, kada će Dinamo imati pravo otkupa od Kineza.

Addy je povremeni ganski reprezentativac, 178 visoki stoper, kojega je Dinamo tražio još dok je bo u Zvezdi. Tržišna mu je vrijednost milijun eura, a još toliko vrijedi na \"potjernicama\" kada za vrijeme reprezentativne pauze ode u Ganu.

Čak je i Zdravko Mamić jučer u Osijeku, u šali, kazao:

- Dečko je sjajan stoper, ali teško ga je uloviti kada ode kući u Ganu...

 Tko zna, možda je u međuvremenu sazrio i uozbiljio se, uostalom, tek kroz igre u Dinamu treba se ponovno nametnuti izborniku. Uglavnom, Dinamo je dobio ozbiljno pojačanje u zadnjem redu, što će Jurčića sigurno veseliti.

Ključne riječi

Komentara 5

HE
Henrique
17:34 10.02.2013.

Mahnit igrač, dok je igrao u Zvezdi bio među glavnim igračima i onda odjednom nestao, nije ga bilo nigdje 3 mjeseca u sred sezone, hahaha. Takvo nešto očekujem i u Dinamu.

JA
JackRussell
18:49 10.02.2013.

Marsijanac@ Dinamo je upravo prodao jednog 18-godišnjaka nastalog iz vlastite škole za 15 milijuna eura, u aktualnoj momčadi još je pet dojučerašnjih juniora. Ne znam o čemu ti pričaš.

OB
-obrisani-
17:15 10.02.2013.

Ako moramo dovoditi strance ,to ukazuje da rad sa nasim mladim uzrastajima jos uvijek nije dovoljno dobar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije