Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši predsjednik

Boris Tadić: Došao bih u Zagreb, ali 
bojim se da me ne izbace...

boris tadić (1)
Ivana Ivanović/PIXSELL
17.03.2013.
u 10:12

- Pratim nogomet pažljivo, posebno nakon predsjedničkih izbora jer sad imam više vremena - otkrio je Tadić

- Na papiru je Hrvatska bolja od Srbije, ali moguće je da Srbija pobijedi u Maksimiru jer su tenzije toliko velike da je svaki rezultat moguć - kaže Boris Tadić, bivši predsjednik Srbije kojeg smo sreli u Bruxellesu i u neformalnom razgovoru pitali što očekuje od velikog dvoboja Hrvatske i Srbije sljedećeg tjedna u Zagrebu.

Tadić u polušali kaže kako možda i dođe na utakmicu u Zagreb.

- Bojim se samo da me ne izbace s tribina jer bih došao sa srpskom zastavom... - dodaje u šali, očito aludirajući na zabranu organiziranog pojavljivanja gostujućih navijača.

Prednost Hrvatska je, po Tadiću, u tome što je godinama gradila kult reprezentacije, dok Srbija \"nakon raznih diskontinuiteta to konačno gradi sada\".

- Hrvatska je bolja u navali, Srbija u obrani. Na rejting listama je bolja Hrvatska. Stabilnost igre: Hrvatska. Imali ste odlične selektore. Pratim nogomet pažljivo, posebno nakon predsjedničkih izbora jer sad imam više vremena. Ali ja se duboko nadam da će rezultat u Maksimiru biti u našu korist, u korist Srbije. Ovo što je kreirano kao atmosfera na potpuno nepredvidiv način vrši pritisak na igrače, na timovine i na selektore, tako da su svi rezultati mogući - kaže Tadić.

Ključne riječi

Komentara 3

DE
deGregorizacija
18:55 17.03.2013.

Onda bolje ti ne dolazi.

DU
Deleted user
18:56 17.03.2013.

Moramo li se sada rasplakati radi ove dileme!?!

AL
aljustina
14:54 18.03.2013.

Nece, ti si se izvinio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije