Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mario Mandžukić

Vidio sam bubamaru na zavjesi i zaželio da Mario zabije dva gola

Mandžukić Jelavić (1)
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/6
11.06.2012.
u 21:26

Uslišile se želje Mate Mandžukića uoči susreta s Irskom

– Kada sam se ustao u nedjelju ujutro, bio sam jako nervozan, kao i uvijek prije neke važne utakmice. Odjednom sam na zavjesi ugledao bubamaru. Stao sam pred nju i zaželio tri želje: Da zabije dva gola, da bude zdrav i da se bori do kraja – govori presretni Marijev tata Mato Mandžukić.

Pola sata nakon toga nazvao ga je sin, kao i uvijek poslije utakmice. Bio je veseo i želio je čuti njegov komentar. Kada mu je ispričao zgodu s bubamarom, Mario se nasmijao i rekao \"pa neka bude tako\". Ne treba posebno podsjećati jesu li mu se želje ostvarile. Na pitanje hoće li protiv Italije naručiti tri gola, Mato odgovara da sve ovisi o tomu hoće li vidjeti bubamaru.

– Gledao sam jutros i nema je, možda dođe druga. Daj Bože da dođe – smije se. Još nedavno Mato je govorio kako je igra glavom Marijeva slabija strana. To je i razlog zbog kojeg je vatreni napadač u izjavama nakon susreta s Irskom posebno pozdravljao oca koji ga je tražio da vježba udarce glavom.

Odmah nakon utakmice, Mario ga je nazvao i pitao je li sad u redu. Tata mu je odgovorio sad je odlično, položio si ispit i idemo dalje. Međutim, novinari koji dulje vrijeme prate ovu sportsku obitelj kazali su da u tom segmentu igre Mario ipak još uvijek nije nadmašio oca.


– Hehe, ne može se ništa na brzinu, polako (smije se). Emocije su još uvijek jake, nakon utakmice nisam znao za sebe od sreće. Gledao sam utakmicu s prijateljima u kući, ali najviše volim gledati sam i uživati. Onda se najbolje usredotočim – dodaje Mato ostavljajući ipak otvorenom mogućnost da susret s Italijom ode pogledati uživo.

Tako bi se pridružio Marijevoj djevojci i psu, koji su već u Poljskoj. Prema njemu, utakmica s Irskom najbolja je koju je Mario odigrao u reprezentacijskom dresu, ali ne i u karijeri. Taj epitet još uvijek drži ona nezaboravna partija protiv Ajaxa u Amsterdamu (3:2 za Dinamo), kada je praktično sam uveo Modre u Europsku ligu.

– Bilić ga je malo stavljao na polušpicu, krilo, pa lijevo, pa desno... I u Wolfsburgu su ga šetali i također je bio nezadovoljan. Može on i to odigrati, ima brzinu, ali kada naučite zabijati golove, onda vam je samo to na pameti. Bez obzira na to, ja sam mu s obzirom na ovu situaciju u Wolfsburgu govorio kako će Europsko prvenstvo biti puno menadžera i kako sada mora iskoristiti priliku i izboriti se za bolji klub i povoljniji ugovor – dodaje Mato.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od utorka.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
12:30 12.06.2012.

Obitelji Mandzukic i nadalje svu srecu kao i hrvatskoj reprezentaciji zelim !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije