Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IŠLO JE UŽIVO

VIDEO Zanosna plavuša hrvatskom boksaču otkrila previše: 'Nemoj, djevojka će mi ovo gledati'

Instagram
05.06.2021.
u 16:00

- Mislio sam da si viša, a onda sam te vidio i stvarno si malena. Koliko si visoka

Ebanie Bridges je boksačica koja jako dobro zna kako doći u centar pažnje, a to je ovaj put doznao i hrvatski boksač Alen Babić, kojeg je Australka potpuno zbunila.

Naime, razgovarali su u njenom podcastu o svemu, a onda je u jednom trenutku Bridges spomenula da je ona mala divljakinja, a Babić veliki divljak. Pritom se referirala na njegov nadimak "The Savage".

- Da, mislio sam da si viša, a onda sam te vidio i stvarno si malena. Koliko si visoka - pitao je Babić, a Bridges je potom kamerom pokazala sebe od nogu do glave, što ne bi bio problem da nije bila samo u gaćicama.

Hrvatskog boksača to je izbacilo iz takta.

- Nemoj mi to raditi, svi gledaju, djevojka će mi ovo gledati.

Bridges se samo smijala i rekla da voli Alena i da ga jedva čeka ponovno vidjeti u ringu. A kad će to biti ne zna ni on. Naime, spomenuo je da ne želi lake borbe pa je još uvijek "na čekanju".

* Sporna situacija je na 44:50 u videu:

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije