Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekinuta utakmica

Video: Sveopća makljaža u Prečkom, veterani se okrutno pošaketali

NK Prečko - NK Nur
Foto: Facebook/Screenshot
12.06.2019.
u 16:54

Povod je navodno bio napad navijača NK Nura na jednog igrača Prečkog

Nažalost, utakmica veterana u kojoj su u ponedjeljak sudjelovali nogometaši NK Prečkog i NK Nura naprano je prekinuta u 59. minuti zbog masovne tučnjave na travnjaku.

Snimku incidenta prenose asministratori Facebook stranice SportNews.hr, u čijem je statusu istaknuto da je do tučnjave došlo nakon što su navijači Nura, kluba iz zagrebačkog naselja Borovje, fizički i verbalno napali jednog od igrača Prečkog.

- Utakmica veterana u Prečkom između domaćina NK Prečko i NK Nur koja se igrala 10.06.2019. prekinuta je u 59 minuti nakon što je došlo do sveopće tučnjave. Povod tučnjavi bio je napad na igrača Prečkog od strane jednog navijača Nura, prvo verbalno, a potom i fizički, nakon čega je nasto kaos. Zanimljivo je da za veterane Nura nastupa glavni zagrebački imam Aziz Alili, koji je ujedno kapetan i nosi dres s brojem 10 - rečeno je u tom statusu.

Upozoravamo na prizore nasilja i neprimjeren rječnik u videu! 

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Proleter
Proleter
21:02 12.06.2019.

Krasan primjer daju djeci koja ih gledaju. Čemu se možemo nadati u budućnosti?

DE
deda1234
17:07 12.06.2019.

Udadila sparina u glavu..

RM
ruzica_mario
17:46 12.06.2019.

poceli su talibani i po zagrebu terorizirat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije