Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE VIĐAMO GA OVAKVOG
Povratak na članak

VIDEO Slaven Bilić potpuno izgubio živce! Napao suca i vikao mu da ide u 'pi*** materinu'

Komentari 10

Avatar dzambo
dzambo
17:14 19.09.2020.

Dobar je Bilic...uostalom niko od nasih trenera NIKADA nije imao slabiji roster igraca i jos uz sve to igra u najacoj ligi na Svijetu....jednostavno vlasnici WBA-a moraju vise odresiti kesu za nabavu puno boljih igraca ako misle ostat u najacoj prvoj lligi na Svijetu...druge nema....najmanje mu treba 5-6 igraca puno jacih nego ovih da bi komotno ostao u ligi....a i sa ovakvim igracima bilo je 2:2 sa 10 igraca do 55 Min. A Everton je dobio Tottenham u gostima u proslom kolu....a sad slijedi''Celzi' u 3. kolu...i poslije toga 4 tekme koje ce odluciti imali WBA imalo sanse i sa ovakvom ekipom ostat u ligi jer igra direktno sa ekipama u njihovom rangu....samo 3 zadnja ispadaju..ali ako se zaostane puno izvlacenja nece biti na puno jacim klubovima.....

VL
DU
Deleted user
16:34 19.09.2020.

Pakiraj kofere i put za Kinu ili u najboljem slučaju neki turski drugoligaš. Sretno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.