Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUROVO I BEŠĆUTNO

VIDEO Pogledajte suze slavnog nogometaša, odbacili su ga kao staru krpu

Dani Parejo
Foto: Twitter
13.08.2020.
u 11:17

– Ovaj klub je moj život i želio sam u njemu završiti karijeru, ali nisu mi dali. Uvijek sam govorio da u Valenciji imam dvije kuće, jednu u kojoj živim, a druga je Mestalla. Sada sam ostao bez jednog doma – rekao je Parejo u obraćanju.

Dani Parejo (31) za Valenciju je potpisao 2011. godine i do danas postao legenda kluba. Odigrao je 282 utakmice i zabio 54 gola.

No, ovaj je branič na svojoj koži osjetio koliko je suvremeni nogomet surov i bešćutan. Klub je odlučio da je višak, ali to mu nije izravno rekao nego preko agenta.

Parejo je tražio da se oprosti od navijača sa stadiona Valencije, ali mu ni to nije dopušteno. Na kraju je to napravio videom iz svoje kuće.

– Ovaj klub je moj život i želio sam u njemu završiti karijeru, ali nisu mi dali. Uvijek sam govorio da u Valenciji imam dvije kuće, jednu u kojoj živim, a druga je Mestalla. Sada sam ostao bez jednog doma – rekao je Parejo u obraćanju.

Nije izdržao da ne zaplače...

– Pokušao sam sinu Daniju objasniti da ću sada igrati za drugi klub i da više neću nositi dres Valencije, ali on nije razumio i blijedo me gledao. Kako bi i shvatio kada on kao i ja zna samo za Valenciju. Pitao me: "Tata, zašto odlaziš iz Valencije, pa ti si oduvijek tu?" Odgovorio sam mu: "Tako ti je to u nogometu." To je tako tužno – rekao je Parejo kroz suze.

Novi klub bivšeg kapetana Valencije jest Villarreal, za koji je potpisao kao slobodan igrač.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar majkuvam
majkuvam
22:39 13.08.2020.

Pa Villareal nije daleko od Valencije,ne treba se ni seliti.Ima sigurno i gorih stvari na svijetu...

SO
soovls
12:31 13.08.2020.

tako ti svakome u RH tko radi kod privatnika, i još budi sretan što si plaću dobio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije