Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ROVINJU

VIDEO Pogledajte prvi trening vatrenih i Vedrana Ćorluku u novoj ulozi

Okupljeni reprezentativci odradili prvi trening u Rovinju
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/10
25.05.2021.
u 20:22

“Lijepo mi stoji ova bijela oprema, ha, ha, ha…”, našalio se Čarli misleći na svoju novu radnu “uniformu”.

Hrvatska nogometna reprezentacija stigla je u Rovinj i odradila prvi trening na početku priprema pred skorašnji nastup na Europskom prvenstvu. Vatrene je dočekalo toplo rovinjsko sunce i odličan travnjak na Valbruni, navodi HNS.

Izbornik Zlatko Dalić na prvom je treningu okupio desetoricu igrača, vratare Slugu i Livakovića, odnosno Barišića, Petkovića, Lovrena, Vlašića, Juranovića, Oršića, Škorića i Vidu. U novoj ulozi okušao se i Vedran Ćorluka, nekadašnji hrvatski reprezentativac, koji je pojačao Dalićev stručni stožer.

“Lijepo mi stoji ova bijela oprema, ha, ha, ha…”, našalio se Čarli misleći na svoju novu radnu “uniformu”.

Poslije konzultacija s liječničkom službom reprezentacije Filip Uremović će do petka u Zagrebu provoditi terapije, nakon kojih će biti donesena konačna odluka o njegovom statusu.

Komentara 7

DU
Deleted user
21:26 25.05.2021.

1 bod plafon

DC
DC
05:50 26.05.2021.

Opet cemo u finale.

RO
roland
21:10 25.05.2021.

U Rusiju su svi imali 100% tjelesni kontakt s protivnikom, sprint , sinergijski su djelovali, u blok udarca su ulazili licem prema lopti, po 2 igrača se bacaju kao što se leopard baca na antilopu, od Mandžukićevog pogleda bi se uplašio i gledatelj, a ne suparnički igrač...a o Modriću, Rakitiću, Vrsaljku neću ni govoriti jer tamo su svi davali više nego što vrijede. Jedino Perišića nije htio gol, mučio se i onda je proradio protiv Engleza. I uz to samo imali jako puno sreće jer smo Dance i Ruse prošli u lutriji jedanaesteraca, a Engleze okrenuli iz 2 u 1. Nikad više Rusija - tu se sve poklopilo, a sad to ne izgleda ni približno prihvatljivo jer nije obavljena smjena generacija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije