Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osječka ljepotica

VIDEO Nove snimke iz unutrašnjosti čudesnog zdanja Osijekovog stadiona: Doznajemo kada će biti gotov

Screenshot / NK Osijek fans
01.02.2023.
u 20:29

Trenutno nije poznato koji naziv će nositi najmoderniji stadion u Lijepoj našoj, nagađa se da bi mogao nositi ime od nekog sponzora

Novi dom NK Osijeka, stadion na Pampasu, trebao bi biti dovršen i u uporabi do početka mjeseca travnja, još ranije Večernji list je doznao tu informaciju iz kluba. Naime, slavonski prvoligaš planira još ove sezone odigrati dvije ili tri utakmice, kako bi se uhodao za ono što slijedi - a to su europski ispiti i početak nove sezone 2023/2024. 

Na facebook stranici NK Osijek fans pojavio se novi video koji prikazuje kako će izgledati stadion iz unutrašnjosti, može se vidjeti kako je potpuno natkriven, a sve sjedalice su postavljene. 

Svaki dan se na Pampasu radi puno parom, austrijska tvrtka Strabag vrlo je ozbiljno shvatila ovaj posao pa uskoro možemo očekivati kako će se ovdje igrati HNL utakmice, ali i one hrvatske nogometne reprezentacije. 

Prema najavama, Osijekov novi dom će primati oko 13 tisuća gledatelja i napravljen je prema najvišim standardima Uefe. Stari Gradski vrt se neće rušiti već će ženska ekipa bijelo-plavih tamo igrati. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

PR
propalismoFranjoskroz
20:51 01.02.2023.

Milijardu eura došlo u Dinamo u 20 godina a nemaš se gdje popisati na stadionu.A ovo selo imati će stadion ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije