Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
umalo hat-trick

VIDEO Mandžukić nezaustavljiv: Zabio dva Olićevom Wolfsburgu!

Mario Mandžukić (1)
Foto: Reuters
1/11
25.09.2012.
u 21:55

Sjajno su igrali Hrvati, no Mandžo se proslavio. I Ivica Olić i Mario Mandžukić bili su u početnim sastavima. U prvom dijelu nisu bili u glavnim ulogama, ali su nakon nastavka proigrali.

Prvo je Ivica Olić imao je šansu u 53. minuti, ali je neprecizno pucao.

Bayernov Xherdan Shgaqiri je zatim prošao s lijeve strane, nabacio Mandžukiću na drugu vratnicu koji s dva metra glavom loptu šalje u mrežu za 2:0. Igrala se tada 57. minuta susreta.

Već u 65. minuti Lahm je prošao s desne strane, također je nabacio Mandžukiću na glavu koji s pet metara pogađa za konačnih 3:0.

Pogatetz, igrač Wolfsburga je spriječio Mandžukićev hat-trick u 78. minuti obranivši njegov udarac.

Čim je promašio šansu, u 79. minuti trener ga je poslao na klupu, a umjesto njega ušao je Pizzaro.

Bayernu je to peta pobjeda u nizu, od početka prvenstva ne znaju za ništa drugo osim slavlja, a Mandži je to peti gol u prvenstvu u pet utakmica! Bravo Mandžo!

- Ako zabijem svojem starom klubu, golove neću slaviti - izjavio je Mandžo prije susreta. I nije ih slavio, održao je obećanje...

Njemačka, 5. kolo: Bayern-Wolfsburg 3:0 (Mandžukić dva gola, Olić igrao 90 minuta), Eintracht F. - Borussia D. 3:3 (Perišić do 68. minute), Schalke-Mainz 3:0 (Klasnić igrao od 75. minute), Furth-Dusseldorf 0:2.

Tablica: Bayern 15, Eintracht Frankfurt 13, Schalke 10, Dusseldorf 9, Borussia D. 8...

Komentara 8

NJ
njuka
23:12 25.09.2012.

Svi željno isčekujemo da mu se pridruži bivši suigrač i prijatelj Sammir da može hraniti tu zvijer loptama.

Avatar antuntun55
antuntun55
23:19 25.09.2012.

kralj

Avatar x-y
x-y
22:56 25.09.2012.

bravo Mandzoooooo legendo...nema sta, igracina svjetskog kalibra.. pokazi ovim nogometnim kvazi strucnjacima sto su pljuvali po tebi dok si igrao u HNL kako se razumiju u nogomet... Ovako ce vam i Sammir pokazati kada ode vani..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije