Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATA I CIJENA

VIDEO Luka Modrić ima novi automobil, pogledajte što je odabrao hrvatski kapetan

Luka Modrić
James Wilson/PA Images/PIXSELL
23.02.2021.
u 09:43

Inače, ovo je Modriću tek sponzorski automobil, a španjolski novinari nedavno su ga snimili u skupocjenom Bentleyju Continental GT čija se vrijednost procjenjuje na preko milijun i pol kuna.

Nogometaši Real Madrida dobili su nove automobile Audija, sponzora koji s kraljevskim klubom surađuje još od 2003. godine.

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić izabrao je Q8 50 TDI quattro tiptronic koji u Hrvatskoj stoji 100-njak tisuća eura.

Trener Zidane, kapetan Ramos, Casemiro i Valverde izabrali su razne RS modele, dok je najskromniji bio Benzema koji je uzeo Audi Q5.

Inače, ovo je Modriću tek sponzorski automobil, a španjolski novinari nedavno su ga snimili u skupocjenom Bentleyju Continental GT čija se vrijednost procjenjuje na preko milijun i pol kuna.

Ključne riječi

Komentara 12

BL
Blender
10:55 23.02.2021.

Luka daj mi pokloni onaj stari Audi od prije dvije godine, vjerujem da nemas mjesta u garazi!

Avatar gradjanskirat
gradjanskirat
19:57 23.02.2021.

Novi auto, novi sat a za Baniju sipak! Zaboravio donirati siromasnima koji jedu i zive u kontenjerima...

Avatar Oneill
Oneill
19:10 23.02.2021.

Njemačka Auta su Aut.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije