Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STOJI 500-NJAK EURA

Video hrvatskog milijunaša u prastaroj krntiji oduševio svijet i postao hit na internetu

Fiat Panda
Wikipedia
12.01.2021.
u 12:00

Ovu priču prenijeli su brojni mediji, a video se vrti i po društvenim mrežama. Ipak se rijeko viđa da vrhunski nogometaši sjedaju u stare krame.

Mećava kakva se nije vidjela 50 godina zatrpala je za vikend Madrid pa je Atletico svojim nogometašima svjetovao da na trening dođu u automobilu s pogonom 4x4. A hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko sa suigračima je napravio spektakl od toga.

Naime, Vrsaljko i Yannick Ferreira Carrasco, Thomas Lemar i Mario Hermoso na trening su došli u prastaroj Fiat Pandi koja ima pogon na sva četiri. A sada se pojavio video na kojem se vidi kako Vrsaljko i ostali pretječu skupocjeni Llorenteov terenac.

Vrsaljko i ostali zarađuju milijune eura godišnje, dok se ovakva Panda na Njuškalu može kupiti već za 500-njak eura.

Dakako, ovu priču prenijeli su brojni mediji, a video se vrti i po društvenim mrežama. Ipak se rijeko viđa da vrhunski nogometaši sjedaju u stare krame.

Ključne riječi

Komentara 9

ZV
zvezdomor
12:39 12.01.2021.

Nije to nikakva krntija nego moj novi auto.....i nije tatin

Avatar miki67
miki67
12:44 12.01.2021.

Nije, da je njima žao ferraria i lamborghinia, nego je ovo jedini avtič koji je bio sposoban, da ide po tom snijegu, he, he, kad se samo sjetim kako sam obilazio brdovite zasniježene terene sa njim na poslu i to bez ikakvih problema

DU
Deleted user
12:07 12.01.2021.

Bitno je navesti "milijunaš". Jalni smo sami na sebe pa onda i na druge.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije