Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nestao u 34 sekunde

VIDEO Hrvatski borac dobio teške batine, od udaraca ostao bez svijesti

Srđan Marović
Foto: Screenshot
10.12.2019.
u 11:01

Michal Wlodarek nije ničime dao do znanja da je izvan pogona bio pune tri godine te se vratio na spektakularan način.

Hrvatski teškaš Srđan Marović poražen je u svom debiju u sklopu poljske KSW promocije. Njega je u prvoj borbi KSW 52 priredbe teško nokautirao Michal Wlodarek, a za to mu je trebalo tek 34 sekunde, prenosi Fightsite.

Talentirani teškaš iz Dubrovnika prihvatio je veliku priliku koja mu se pružila te je otputovao u Gliwice svladati poznatog Poljaka. Michal Wlodarek vratio se borbama nakon tri godine, ali je ekspresno riješio sve probleme koje mu je mogao priuštiti hrvatski borac.

Borba se zapravo nije niti stigla rasplamsati, a već je završila. Borci su se ispitivali na distanciji kad je Wlodarek pronašao pravi trenutak za poslati desni kroše preko Marovićeve lijeve ruke.

Sjeo je točno na bradu, a odmah nakon toga hrvatski borac kratko je klonuo. Približio se Marović ogradi kaveza, na što je Poljak žestoko napao i uputio seriju udaraca. Nekoliko njih prošlo je kroz blok, pa je Marović završio na podu bez svijesti.

Poljak je uputio još dva nepotrebna udarca prije nego što je sudac prekinuo ovu borbu.

Novi hrvatski član KSW-a tako nije uspio pokazati što zna i može te će se morati nadati novoj prilici. Michal Wlodarek nije ničim dao do znanja da je izvan pogona bio pune tri godine te se vratio na spektakularan način.  

Ključne riječi

Komentara 11

NE
Neonacionalist
11:30 10.12.2019.

Ostavi se ti Srđane ovoga dok je još na vrime .

Avatar urbanjungle
urbanjungle
11:37 10.12.2019.

To nije sport.

AR
ArsenT
12:45 10.12.2019.

To je on namjerno, da zavara protivnika...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije