Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA

VIDEO Dončić bi zbog skandaloznog poteza prema sucima mogao dobiti drastičnu kaznu

NBA: Golden State Warriors at Dallas Mavericks
Jerome Miron/REUTERS
23.03.2023.
u 10:14

Ponajboljem košarkašu današnjice prijeti velika kazna zbog gestikulacije prema zapisničkom stolu u završnici utakmice

Slovenska superzvijezda i član Dallas Mavericksa Luka Dončić mogao bi se pronaći u ozbiljnim problemima zbog jedne gestikulacije prema sucima na utakmici NBA lige. Slovenac je bio najbolji strijelac i asistent na utakmici, njegov Dallas je izgubio od aktualnih prvaka Golden Statea 125.127 i to je očito ozbiljno naljutilo Dončića.

Njegov potez na samom kraju utakmice zasjenio je sve dobro što je napravio, a do završetka utakmice ostalo je tek 1.7 sekundi. Našao se košem Warriorsa i pri njihovom vodstvu 125:122 išao je pucati iz kontakta s Draymondom Greenom te tako iznuditi ubačaj i slobodno bacanje, kako bi onda s tri poena izjednačio rezultat. Ipak, promašio je zicer, a osim što lopta nakon skakutanja po obruču nije htjela u koš, ostao je i bez faula suparnika kojem se nadao.

Dončić se zbog toga jako naljutio te je prema zapisničkom stolu prstima aludirao kao da broji novce. Gesta je sasvim jasna, pokazivao je kako su suci plaćeni da ne dosude faul za Dallas i protiv aktualnih NBA prvaka.

Jednoj od najvećih zvijezda najjače košarkaše lige zbog ovog poteza prijeti kazna.

Komentara 2

ZO
zoranos
10:30 23.03.2023.

Njema svaka čast, ali toliko prgavog igrača nisam nikad vidio! Na svakoj utakmici cijelo vrijeme priča sa sucima - svaku odluku komentira. Prestrašno i stvarno ne razumijem zašto suci to dozvoljavaju? Čovjek ima 15 tehničkih samo ove godine a nije igrao niti 60 utakmica - dakle svaku 4. utakmicu on dobija tehničku zbog prigovora?!?!? Prestrašno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije