Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJAVIO DA NEĆE TAPKATI

VIDEO Dejan Lovren ušao u kavez s Cro Copom, pogledajte kako je prošao

Cro Cop i Lovren
Facebook
20.03.2021.
u 16:35

"Dejan je shvatio nakon što je izrazio želju da malo pohrvamo u kavezu da je neusporedivo lakše braniti vlastiti šesnaesterac nego vlastitu glavu", poručio je Cro Cop.

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren (31) dva dana uoči okupljanja vatrenih skoknuo je do legendarnog borca Mirka Filipovića (46) odraditi trening u kavezu.

Borba je trajala 50-ak sekundi, a Lovren je morao tapkati nakon Mirkove poluge iako je ranije najavio da to neće raditi.

"Jeb***, znao sam", rekao je branič Zenita.

>> Pogledajte video

A trening s vrhunskim nogometašem je prokomentirao i Cro Cop.

"Danas nam je u posjet došao Dejan Lovren, naš nogometni reprezentativac kojeg je moj sin Filip želio jako upoznati. Odigrali smo i jednu utakmicu na male golove te smo moj partner Zlatko i ja naravno izgubili od Dejana i Filipa. I shvatili smo da samo faulima možemo koliko toliko preživljavati protiv vrhunskog igrača kao sto je Dejan Lovren koji nas je driblao kao klince od pet godina. Ali, kako batina ima dva kraja tako je i Dejan shvatio nakon što je izrazio želju da malo pohrvamo u kavezu da je neusporedivo lakše braniti vlastiti šesnaesterac nego vlastitu glavu. Hvala Dejanu na posjeti i druženju te reprezentativnom dresu koji je potpisao i poklonio Filipu", napisao je Cro Cop na Facebooku.

>> Pogledajte i kako je Mourinho ušao u svlačionicu Dinama

Ključne riječi

Komentara 2

SL
slavenZadravec
20:24 20.03.2021.

Jednom je cijelog života bio posao da ga tuku po glavi, a drugi se ide s njim tući. Dumb ... ili kako se već zove onaj film.

AC
acer7
17:03 20.03.2021.

Svaka časti Mirku da je pazio na Lovrena. A Mirko bi isto tako prošao na nogometnom terenu. ne bi si uspio faulirati Lovrena a kamoli doći u kontakt s njim. Obojica su veliki sportaši.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije