Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADI HRVAT

VIDEO Dalićev dragulj postao hit na internetu: S tribina ga pogodili čašom piva, njegova reakcija sve oduševila

Champions League - Group A - Club Brugge v RB Leipzig
Foto: PASCAL ROSSIGNOL
1/2
Autori: Vecernji.hr, Hina
25.11.2021.
u 13:49

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol igrao je do 80. minute za Leipzig koji sada ima četiri boda kao i Club Brugge te će se u zadnjem kolu boriti za Europsku ligu

Da ne postoji drama u posljednjem kolu oko klubova koji nastavljaju natjecanje u osmini finala pobrinuo se Leipzig koji je razbio Club Brugge u gostima s 5-0. Apsolutno sve u ovom susretu bilo je riješeno u prvom poluvremenu nakon kojeg su gosti vodili 4-0. Dva gola je postigao Šveđanin Forsberg (jedan iz jedanaesterca), dok su po jedan dodali Nkunku i Andre Silva. U nadoknadi je još jednom domaću mrežu naciljao Nkunku.

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol igrao je do 80. minute za Leipzig koji sada ima četiri boda kao i Club Brugge te će se u zadnjem kolu boriti za Europsku ligu.

No, osim po sjajnoj predstavi, hrvatski reprezentativac postao je i hit na internetu. Naime, kada je išao sa suigračima proslaviti gol, na njega je doletjela čaša piva, srećom, on ju je na vrijeme zapazio te ju zakucao natrag prema tribinama glavom. 

Naravno, čaša je bila plastična pa nije bilo nikakve ozljede.

Video komičnog trenutka možete pogledati OVDJE.

U skupini A prva dva mjesta osigurali su Manchester City i PSG, dok je treća pozicija koja vodi u Europsku ligu i dalje otvorena. RB Leipzig i Club Bruge imaju po četiri boda. U zadnjih 90 minua njemački sastav će ugostiti City, dok Belgijanci putuju u Pariz. Važno je napomenuti kako je Leipzig bolji u međusobnom srazu od Bruggea.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije