Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURSKA

Vida odigrao cijeli susret u pobjedi Bešiktaša

FILE PHOTO: Croatia's Domagoj Vida plays first half of Turkey clash with COVID-19
MURAD SEZER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
24.01.2021.
u 21:30

Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida odigrao je cijeli susret za Bešiktaš.

U susretu 21. kola turskog nogometnog prvenstva Bešiktaš je pobijedio Goztepe sa 2-1, a hrvatski reprezentativac Domagoj Vida je odigrao cijeli susret za vodeću momčad lige.

Gosti su poveli u 39. minuti golom Zlatka Tripića, no Bešiktaš je u drugom dijelu okrenuo rezultat, a strijelci su bili Adam Ljajić (48) i Vincent Aboubakar (77).

Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida odigrao je cijeli susret za Bešiktaš.

Pobjedu je ostvario i Bešiktašev prvi pratitelj Galatasaray koji je na gostovanju tek u samoj završnici slomio Yeni Malatyaspor sa 1-0.

Pogodak odluke zabio je Ryan Babel u 88. minuti.

Na ljestvici vodi Bešiktaš sa 44 boda, Galatasaray na drugoj poziciji ima 39 bodova, baš kao i trećeplasirani Fenerbahče koji ima i utakmicu manje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije