Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATLETIKA

Veliko priznanje: Hanžekovićev memorijal u Zlatnoj kategoriji

Sandra Perković na Hanžeku
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/15
24.11.2019.
u 00:01

Serija će započeti 10. svibnja u Tokiju na istom stadionu koji će biti domaćin natjecanja u atletici na Ljetnim Olimpijskim igrama 2020. samo 12 tjedana kasnije

Veliko priznanje za atletiku i hrvatski sport stiglo je iz Monte Carla na predstavljanju Continental Toura gdje je Hanžekovićev memorijal uvršten u Zlatnu kategoriju.

Uz redizajniranu Dijamantnu ligu Međunarodna atletska federacija je uvela i seriju mitinga World Athletics Continental Tour, s tri razine mitinga Zlatni, Srebrni i Brončani - čiji je status određen kvalitetom natjecanja i nagradnim novcem u ponudi. Popularni Hanžek je uvršten u najprestižniju zlatnu razinu.

Uz Hanžekovićev memorijal koji će se iduće godine održati 15. rujna, u "Gold Level" World Athletics Continental Toura su i Tokio, Nanjing, Ostrava, Hengelo, Turku, Kingston, Budimpešta i Chorzow, dok će deseti grad biti određen naknadno.

Serija će započeti 10. svibnja u Tokiju na istom stadionu koji će biti domaćin natjecanja u atletici na Ljetnim Olimpijskim igrama 2020. samo 12 tjedana kasnije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije