Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REKORDNIH 22.5 MILIJUNA

Velikanu se zalomila greška: Platili ga milijune pa zaboravili prijaviti za Europu

AFC Bournemouth v West Ham United - Premier League - Vitality Stadium
Mark Kerton/Press Association/PIXSELL
04.02.2021.
u 18:06

- Nešto je pošlo po zlu. Imali smo administrativnu pogrešku s velikim posljedicama, ne znamo kako je došlo do toga - rekao je trener "Kopljanika".

Nizozemski nogometni velikan Ajax zaboravio je za Europsku ligu prijaviti napadača Sebastiena Hallera (26) koji je u siječnju stigao u klub iz Amsterdama iz West Hama za rekordnih 22.5 milijuna eura.

Ajaxov trener Erik ten Hag u četvrtak je potvrdio kako se u klubu dogodila ozbiljna administrativna pogreška.

- Nešto je pošlo po zlu. Imali smo administrativnu pogrešku s velikim posljedicama, ne znamo kako je došlo do toga - rekao je trener "Kopljanika".

- Ako postoji bilo kakva mogućnost da registriramo igrača, moramo je pronaći. Nismo dobili Sebastiena besplatno i bio bi to veliki minus da mu se ne dozvoli da igra - dodao je Ten Hag.

Reprezentativac Obale Bjelokosti je stigao u Ajax za klupski rekord od 22.5 milijuna eura i u prvih šest nastupa je zabio dva gola i upisao četiri asistencije.

- Nije to bila namjerna pogreška, ali je definitivno uznemirujuća. Haller je danas normalno djelovao na treningu, siguran sam kako će to preboljeti - dodao je Ajaxov strateg.

Ajax u 16-ini finala Europske lige očekuje Lille. Prva utakmica je u Francuskoj 18. veljače, a uzvrat je 25. veljače u Amsterdamu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije