Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Norveška zvijezda

Velikan spreman istresti bogatstvo za Haalanda: Borussiji stigla ponuda koja se ne odbija

Soccer 1. Bundesliga / Borussia Dortmund - Bayer 04 Leverkusen 3: 1.
Foto: Edith Geuppert/DPA/PIXSELL
1/3
08.07.2021.
u 14:46

Chelsea želi već ovog ljeta dovesti norveškog golgetera za čak 175 milijuna eura.

Europski prvak Chelsea želi već ovog ljeta dovesti norveškog golgetera Erlinga Haalanda (20) i spreman je Borussiji Dortmund ponuditi rekordnu odštetu kad je u pitanju engleski nogomet, odnosno čak 175 milijuna eura. 

 To je 100 milijuna eura više negoli će iznositi njegova odštetna klauzula za godinu dana. No, Chelsea zna da u ovom trenutku nitko nije u stanju ponuditi više i želi preduhitriti potencijalne konkurente koji bi se pojavili sljedećeg ljeta. 

Foto: Edith Geuppert/DPA/PIXSELL

 Britanski mediji objavili su da je vodstvo Chelseaja već razgovaralo sa Haalandovim menadžerom Minom Raiolom, te da visina plaće koju bi imao norveški nogometaš nije nikakav problem.

 Iako se teško odreći golgetera koji je u 59 nastupa zabio čak 57 golova, u Borussiji Dortmund su svjesni da bi ovo bio dobar posao, jer znaju da neće moći zadržati Haalanda u svojim redovima sljedećeg ljeta. 

Haaland je stigao u Borussiju Dortmund u siječnju 2020. iz RB Salzburga za 20 milijuna eura.

Video - Kreće Šukerov konačan pad: Kustić i službeno kandidat za predsjednika HNS-a

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije