Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENAĐENJE

Velikan hrvatskog rukometa vraća se na teren, zna se i za koga će igrati

Igor Vori
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
17.04.2019.
u 17:28

Dvoboj dva najbolja hrvatska kluba u sklopu 5. kola Premijer lige za prvaka na rasporedu je u 17:30 sati u Sportskoj dvorani Kralja Tomislava u Našicama

Igor Vori vraća se na rukometne terene! Tu vijest potvrdili su iz RK PPD Zagreb, a povod tomu je utakmica protiv Nexe-a u Našicama u petak. 

Razlog su ozljede u redovima momčadi iz glavnog grada, a Vori će tako probati ublažiti rupu nastalu na poziciji kružnog napadača

- Igor je dijete ovog Kluba i već je nebrojeno puta dokazao da je vjerni vojnik na kojeg se uvijek možemo osloniti. Na polusezoni prijavili smo Igora Vorija i Tončija Valčića za eventualni nastup ukaže li se potreba, a budući da smo već neko vrijeme uslijed ozljede Leona Šušnje deficitarni na poziciji kružnog napadača, ocijenili smo da bi nam Igorove usluge dobro došle. Igor će sigurno nastupiti protiv Nexe-a, a za ostatak sezone ostaje na raspolaganju ukaže li se potreba - poručili su iz Uprave  kluba.

Dvoboj dva najbolja hrvatska kluba u sklopu 5. kola Premijer lige za prvaka na rasporedu je u 17:30 sati u Sportskoj dvorani Kralja Tomislava u Našicama.

>>> Pogledajte što je u Zadru rekao Lino Červar nakon pobjede nad Srbijom

Ključne riječi

Komentara 1

DA
damyr26
20:47 17.04.2019.

Bolje da su uzeli nekog juniora nego njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije