Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ŽELI I GOTOVO

Velika sportska zvijezda odbija se cijepiti zbog čega će izgubiti ogroman novac

Kyrie Irving
Instagram
13.10.2021.
u 07:58

Presedan predstavlja situacija oko Kyriea Irvinga, velike NBA zvijezde u dresu Netsa koja se odbija cijepiti na COVID-19 što pak znači da neće moći igrati niti jednu domaću utakmicu

Nakon što je postalo izvjesno da bi Dario Šarić (Suns) mogao propustiti cijelu sezonu i nakon što je Luka Šamanić dobio otpust u Spursima, hrvatska knjiga u NBA spala je na dva slova. U svojoj prvoj predsezonskoj utakmici, za 26 minuta, Bojan Bogdanović uknjižio je 15 koševa u pobjedi njegova Utah Jazza protiv New Orleansa (127:96).

Jednak broj minuta odigrao je hrvatski centar Ivica Zubac. On je upisao 10 koševa, devet skokova i tri asistencije, a njegovi Clippersi su protiv Minnesote ostali zamrznuti na “minus 28” (100:128).

Novost dana pod NBA svodom povratak je Bena Simmonsa u redove Sixersa, kluba iz kojeg je ovog ljeta htio otići. Ovaj australski razigravač koji ima problema s vanjskim šutem, u posljednjem je doigravanju slobodna bacanja gađao sa samo 34 posto uspješnosti. A u seriji protiv Atlante, koja je Sixerse eliminirala, promašio je čak 27 bacanja.

Sve to potaknulo je navijače Sixersa da se sprdaju s ovim igračem pa je htio promijeniti sredinu. Svojevrsni presedan predstavlja situacija oko Kyriea Irvinga, velike NBA zvijezde u dresu Netsa koja se odbija cijepiti na COVID-19 što pak znači da neće moći igrati niti jednu domaću utakmicu zbog čega će, ako u tome ustraje, ostati bez 15,6 milijuna USD.

A sve to blagoslovio je njegov trener Steve Nash koji ne pokazuje namjeru da se riješi igrača na kojeg će moći računati tek u svakoj drugoj utakmici. 

>> Pogledajte komentar Karla Ledinskog na remi Hrvatske

Ključne riječi

Komentara 1

LE
Lezerni
08:48 13.10.2021.

Podrska Irvingu! Sto ti vrijede pusti milijuni, ako te za par godina vise biti nece.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije