Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova pobjeda rukometaša Nexea u Europskoj ligi

Velika pobjeda u sjeni teške ozljede vratara Morena Cara

Našice: Nexe uvjerlji protiv Gorenja u 5. kolu Europske rukometne lige 31:23
Dubravka Petric/PIXSELL
02.12.2021.
u 13:02

Potkraj prvog dijela ozlijedio se Moreno Car koji je do te kobne 26. minute branio fantastično. Moreno je vrlo neugodno ozlijedio koljeno i s bolnom grimasom na licu morao je napustiti igru

Rukometaši Nexa upisali su četvrtu pobjedu u petom kolu skupine Europske lige. U Našicama su pobijedili slovensko Gorenje s 31:23 i tako zadržali prvo mjesto u skupini. Jedini poraz do sada u Europskoj ligi Našičani su upisali upravo protiv Gorenja, u gostima, a dobro je što je Nexe pobijedio s više pogodaka razlike nego što je izgubio, pa će, budu li te dvije momčadi na kraju budu imale isti broj bodova, biti u prednosti.

Potkraj prvog dijela ozlijedio se Moreno Car koji je do te kobne 26. minute branio fantastično. Moreno je vrlo neugodno ozlijedio koljeno i s bolnom grimasom na licu morao je napustiti igru na rukama naših fizioterapeuta i djelatnika hitne medicinske pomoći uz gromoglasni pljesak brojne publike. Na vrata je stao mladi Dominik Kuzmanović i do kraja utakmice nanizao 8 sjajnih obrana uz pomoć svojih suigrača koji su u obrani zaigrali još čvršće – za Morena.

– Nadajmo se da ozljeda neće biti teška i da će se Caki brzo vratiti među stative, bio bi to još jedan veliki peh za našu momčad da ostanemo i bez drugog vratara – rekao je Branko Tamše, trener Našičana. Nexe je igrao u sastavu Kuzmanović (8 obrana), Vejin 1, Car (7 obrana),Greganić, Jelinić 5, Vida, Velkavrh 1, Severec 2, Godec, Moslavac, Tomić 2, Melić 8, Jaganjac 9, Kavčič 2, Markušić 1, Pribetić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije