Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA Osaka

Vekić zaustavljena u osmini finala

Donna Vekić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
19.09.2019.
u 11:28

Vekić je imala samo 37 posto prvog servisa

Najbolja hrvatska tenisačica Donna Vekić zaustavljena je u osmini finala teniskog WTA turnira u Osaki gdje ju je sa 7:5, 6:4 pobijedila Japanka Misaki Doi poslije sat i 37 minuta igre.

U prvom setu Vekić je Japanki uzela servis za 3:2, međutim Japanka je brzo vratila servis i dobila set u tie breaku nakon sat vremena igre. U drugom setu Vekić opet dobro otvara, uzima servis suparnici i vodi 2:0, no Doi nakon toga preuzima kontrolu nad igrom i dobija sljedeća četiri poena za vodstvo od 4:2.  Na kraju uzima servis hrvatskoj tenisačici za 6:3 i za meč.

Vekić je u meču servirala pet aseva, Doi tri, no hrvatska je tenisačica napravila četiri dvostruke greške i 25 neprisiljenih pogrešaka, a Japanka jednu dvostruku i 16 neprisiljenih. Osim toga, Vekić je imala samo 37 posto prvog servisa za razliku od Doi koja je imala 70 posto.

Ovo je bio četvrti međusobni ogled između Vekić i Doi, a i+omjer je sada poravnat na 2:2. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije