Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA BIRMINGHAM

Vekić izgubila u prvom kolu od druge tenisačice svijeta

Donna Vekić
Foto: Pixsell/Reuters
1/4
19.06.2019.
u 15:49

U meču je Vekić servirala dva asa, a Australka pet, iako je napravila sedam dvostrukih grešaka. Australska je tenisačica bila bolja i na prvom i na drugom servisu, osvojila je 78 posto, odnosno 45 posto poena, a Vekić 67, odnosno 43 posto

Najbolja hrvatska tenisačica Donna Vekić zaustavljena je u srijedu u prvom kolu teniskog WTA turnira u Birminghamu gdje je bolja od nje bila druga tenisačica svijeta Australka Ashleigh Barty sa 6-3, 6-4.

Prvi set je bio izjednačen do rezultata 3-3. Vekić je oduzela servis Australki za vodstvo 2-1,ali je Australka odmah vratila servis, izjednačila i nakon toga okrenula set u svoju korist. Do kraja je hrvatskoj tenisačici još jednom uzela servis i okončala ga sa 6-3 u svoju korist.

Drugi set je Australka nastavila dominantno i odmah je na početku oduzela servis hrvatskoj tenisačici. Tu je prednost australska tenisačica držala do kraja, uzela je Vekić još jednom servis za 5-2 i servirala je za meč, no tada je Vekić uzela servis i smanjila na 5-3. Barty je svojim servisom privela meč kraju nakon sat i 13 minuta igre

U meču je Vekić servirala dva asa, a Australka pet, iako je napravila sedam dvostrukih grešaka. Australska je tenisačica bila bolja i na prvom i na drugom servisu, osvojila je 78 posto, odnosno 45 posto poena, a Vekić 67, odnosno 43 posto. 

Ovo je bio njihov prvi međusobni ogled.

Na turniru u Birminghamu nastupa i Petra Martić koja danas kasnije tijekom dana igra protiv Ruskinje Margarite Gasparijan.

>>>> Pogledajte teniski spektakl na Šalati koji je organizirao Marin Čilić

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije