Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slovačka

Vavro: Neće nam se ponoviti utakmica iz Trnave

15.11.2019.
u 00:24

Odlazak u reprezentaciju Slovačke za mene je nešto neopisivo. Mlad sam igrač, imam samo 23 godine i već redovito igram za reprezentaciju. Moram zahvaliti svima iz reprezentacije što sam ovdje – rekao je bivši branič Žiline i Kopenhagena

Slovačka će, za razliku od posljednje kvalifikacijske utakmice, protiv Hrvatske na Rujevici u subotu biti kompletna, a u momčad se vraća Denis Vavro.

Mladi branič vrste Pavela Hapala od ovog je kvalifikacijskog ciklusa počeo biti redovan član prve jedanaestorice. Nakon debija u 2017. pokušavao je loviti minutažu, ali tek ju je dobio ove godine nakon što je iz danskog Kopenhagena obavio transfer u Lazio za 10,5 milijuna eura.

1/12

– Odlazak u reprezentaciju Slovačke za mene je nešto neopisivo. Mlad sam igrač, imam samo 23 godine i već redovito igram za reprezentaciju. Moram zahvaliti svima iz reprezentacije što sam ovdje – rekao je bivši branič Žiline i Kopenhagena.

U kvalifikacijama za Euro 2020. počeo je sve utakmice za Slovačku osim one posljednje, protiv Walesa, kod kuće, gdje su Slovaci remizirali s 1:1. Vavro zbog kartona nije mogao nastupiti u tom susretu.

– Kad sam morao sjediti na tribini tijekom utakmice s Walesom, priznajem da sam bio prilično nervozan. Možda je to trebalo tako biti, sad ću se na travnjak vratiti pun želje. Vidjet ćemo što će biti do sljedećeg utorka, bilo da se radujemo ili da smo tužni. Nadam se da će završiti radosno za nas – govori subotnji suparnik Brune Petkovića.

U talijanskom prvenstvu zasad nije dobio zavidnu minutažu (tek šest posto minuta), ali je zato u Europskoj ligi igrao sve utakmice za rimsku momčad.

Protiv vatrenih će igrati u stoperskom paru sa svojim kolegom iz Serije A, najskupljim Slovakom Milanom Škrinjarom kao što je igrao i u Trnavi pri porazu 0:4. Međutim, smatra da će utakmica u Rijeci pred osam tisuća naših navijača biti posve drukčija.

– Bit će to drukčija utakmica nego ona u Trnavi, ta se utakmica neće ponoviti. Naravno da očekujemo puno Hrvata na tribinama, no ako pokažemo igre koje smo pokazali u domaćim kvalifikacijskim susretima protiv Walesa i Mađarske, možemo biti uspješni i u Hrvatskoj – zaključuje središnji branič Slovaka.

>> Pogledajte što kaže Zlatko Dalić uoči dvoboja sa Slovačkom

Komentara 1

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
00:29 15.11.2019.

Ima puno dinamovih igrača a oni su na Rujevici na svom terenu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije