Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRERASTAO TU SREDINU

Vatreni srušio klupski rekord i sad odlazi: Trener i suigrači žele da ostane s njima

GER, 1.FBL, Arminia Bielefeld vs TSG 1899 Hoffenheim
nordphoto GmbH/NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL
18.05.2021.
u 22:35

Vrijednost prema Transfermarktu mu je 32 milijuna eura i za njega se zanimaju klubovi kao Juventus, Milan, Inter i Roma.

Andrej Kramarić odigrao je izvrsnu sezonu za Hoffenheim i zabio u svim natjecanjima dosad 24 pogotka. Naravno, time je "upao u oko" većim klubovima i čini se da bi ovog ljeta mogao napustiti njemački klub u kojem je proteklih pet godina.

Bit će to šteta jer s 19 ligaških golova, postavio je rekord kluba i izjavio da mu to jako puno znači te da je sretan. Ali, vrijednost prema Transfermarktu mu je 32 milijuna eura i za njega se zanimaju klubovi kao Juventus, Milan, Inter i Roma.

U "igri" su i neki španjolski i engleski klubovi tako da je teško očekivati ostanak Kramarića u ipak sredini koju je prerastao.

Trener Hoffenheima Sebastian Hoeness nada se da će Andrej ostati uz njega, ali Bild doznaje da se sa suigračima već oprostio.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije