Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUMANITARNA STRANA

Vatreni se ovim potezom upisali u povijest! U pitanju je nešto važnije od nogometa

Hrvatska - Mađarska
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/8
11.10.2019.
u 09:57

Početna cijena je 89 eura, s uključenim troškom dostave bilo gdje na svijetu, a aukcija će završiti nakon četiri dana. Svaki dres imat će oznaku utakmice Hrvatska - Mađarska te će biti potpisan od strane reprezentativca koji ga je nosio

Hrvatska nogometna reprezentacija bit će prva na svijetu koja će sve nošene dresove s jedne natjecateljske utakmice dati na online aukciju u humanitarne svrhe.

Nakon utakmice protiv Mađarske, Modrić, Rakitić, Perišić, Lovren, Vida i drugi članovi momčadi svjetskih doprvaka dali su dresove koje su nosili za aukciju od koje će prihodi ići u Zakladu Vatreno srce, koju su osnovali i koju vode hrvatski reprezentativci i izbornici.

Već niz godina, "Vatreni" putem Zaklade pomažu djeci i mladima, pa su tako prošle godine donirali značajna sredstva Klinici za dječje bolesti te akciji Korak u život.

Svi dresovi koji su nošeni na utakmici bit će dostupni za ponude na online aukciji na internetskoj stranici www.matchwornshirt.com.

Početna cijena je 89 eura, s uključenim troškom dostave bilo gdje na svijetu, a aukcija će završiti nakon četiri dana.

Svaki dres imat će oznaku utakmice Hrvatska - Mađarska te će biti potpisan od strane reprezentativca koji ga je nosio.

>>> Pogledajte što je nakon utakmice rekao Nikola Vlašić

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar ShuPac
ShuPac
10:52 11.10.2019.

trenutačni bidovi (Petak, 11.10.2019. 10:48h) - Rakitić - 2.400EUR; Modirć - 4.000EUR; Lovren - 1.500EUR; Perišić - 843EUR; Petković - 826EUR; Brekalo - 599EU; Kovačić - 740EUR; Vlašić - 754EUR; Vida - 851EUR; Barišić - 614EUR; Livaković - 689EUR; Jedvajaj - 600EUR; Brozović - 759EUR; Rebić - 895EUR .... veselo :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije