Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga nacija

Livaković spasio Hrvatsku, nula protiv Engleza na praznoj Rujevici

Livaković spasio Hrvatsku, nula protiv Engleza na praznoj Rujevici
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
12.10.2018. u 22:39

U 2. kolu Lige nacija nogometaši Hrvatske i Engleske igrali su 0:0. Bila je to repriza polufinala SP-a gdje je Hrvatska u produžetku pobijedila Englesku s 2:1. No dvoboj na Rujevici nije bio ni sjena susreta u Rusiji ponajviše zbog toga što se igralo bez gledatelja.

Engleska je u prvom poluvremenu imala samo jedan udarac u okvir, a to im se zadnji put na gostovanju  dogodilo protiv Irske 2015. godine.

Dominik Livaković
1/16

Minutu prije odlaska na odmor Dier je nakon udarca iz kuta glavom skrenuo loptu prema Livakovićevim vratima. Srećom, lopta je pogodila vratnicu. 

Southgateova momčad u nastavku je krenula mnogo ofenzivnije. Prvo je Kane pogodio gredu, a kasnije se u dvije sjajne prilike našao Rashford. Srećom, oba pokušaja Livaković je zaustavio.

>> Pogledajte i video: Svijet je dobio novog kralja - Luku Modrića

Hrvatska se polovicom drugog poluvremena oslobodila grča i dvaput smo zaprijetili, pucao je Kramarić, a Rebićev pokušaj u 70. minuti otišao je kraj vratnice.

U skupini D vodi Španjolska sa šest, a Engleska i Hrvatska imaju po bod.

Hrvatska će za tri dana u Rijeci igra prijateljsku utakmicu protiv Jordana, dok će sljedeća dva nastupa u Ligi nacija imati u studenome, 15. studenoga u Zagrebu će ugostiti Španjolsku, a 18. studenoga će igrati u Londonu protiv Engleske.

Sljedeću utakmicu u Ligi nacija u ponedjeljak će u Sevilli igrati Španjolska i Engleska.

Komentara 58

PR
prajdali100
21:07 12.10.2018.

Tribine zjape prazne.Samo pri vrhu Ranko Ostojić !!! Kako on ima ulaz ?

GU
General_U
20:35 12.10.2018.

Samo stopostotnim zalaganjem svakog tko iziđe na teren imamo šansu dobit engleze...idemo vatreni u boj!!!!

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
22:02 12.10.2018.

žestoko sam bio popljuvan kad sam napisao da je Livaković bolji golman od Kalinića..... nadam se da će Lovre do daljnjeg biti na klupi jer je živa rupa i jako nesiguran za razliku od Livakovića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije