Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donacija

Vaterpolisti za djecu prikupili 50.128 kuna

\'vaterpolo02_bo1_spo_041110\'
VL
05.11.2010.
u 11:02

Od ulaznica s Europskog vaterpolskog prvenstva dio završio u Lekeniku

Industrija nafte d.d. jučer je donirala 50.128 kuna SOS dječjem selu Lekenik. Donaciju je Višnji Tuškan-Krupić, direktorici SOS dječjeg sela Hrvatska, uručio Inin izvršni direktor za trgovinu na malo Darko Markotić, a svečanosti su uz domaćina Marija Čovića, direktora lekeničkog SOS dječjeg sela, prisustvovali predstavnici Hrvatskog vaterpolskog saveza: dopredsjednik Perica Bukić, glavni tajnik Renato Živković i izbornik Ratko Rudić.

Novac za donaciju prikupljen je od prodaje ulaznica na Ininim benzinskim crpkama za nedavnog Europskoga vaterpolskoga prvenstva. Naime, od svake tako kupljene ulaznice, Ina je donirala dvije kune upravo SOS dječjem selu Lekenik.

– Drago nam je da su aktivnu ulogu u donaciji imali i navijači na Europskom vaterpolskom prvenstvu koji su kupnjom ulaznica omogućili Ini da izdvoji taj novac – rekao je Inin izvršni direktor za trgovinu na malo Darko Markotić.

Višnja Tuškan–Krupić zahvalila je na donaciji istaknuvši kako je druženje s vaterpolistima, njihovim idolima, iznimno važno djeci SOS sela.

– Ona na taj način spoznaju da se samo predanim radom, bilo u sportu, školi ili u samostalnom životu, može uspjeti! – rekla je Tuškan-Krupić.

Nakon uručenja donacije, potpisivana je peticija za akciju Navijajmo kulturno koju je pokrenulo SOS dječje selo Lekenik. Cilj je akcije potaknuti sportsko navijanje na natjecanjima.

Ključne riječi

Komentara 1

OK
OKIDOKI
13:46 05.11.2010.

svaka čast, to su športaši,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije