Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUČIVALI PETERCI

Vaterpolisti nakon drame izgubili od Crne Gore, imamo još jednu šansu za plasman na OI

Zagreb: Prijateljska vaterpolo utakmica između reprezentacije Hrvatske i Rusije
Igor Kralj/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
20.02.2021.
u 19:17

Hrvatska ima još jednu šansu izboriti nastup na Olimpijskim igrama. Za to nam treba pobjeda u utakmici za treće mjesto, a igrat ćemo protiv poraženog u susretu između Grčke i Rusije

Hrvatska vaterpolo reprezentacija nakon velike drame izgubila je u Rotterdamu od Crne Gore (12:14) u polufinalu kvalifikacijskog turnira za plasman na Olimpijske igre u Tokiju. Naši tako nisu iskoristili prvu meč-loptu za plasman na OI.

U vrlo izjednačenoj utakmici, Hrvatska je krajem treće četvrtine stigla do minimalne prednosti uoči zadnje dionice igre.  Luka Bukić je pogodio za vodstvo 10:9 dvije i pol minute prije kraja, ali Perković izjednačava na 10:10 24 sekunde prije sirene, pa je pobjednika odlučivalo raspucavanje peteraca. 

U ruletu peteraca Fatović je pogodio vratnicu, a crnogorski vratar Lazović je obranio šut Bukića

Bukić i Bušlje su s tri gola predvodili Hrvatsku, a Popadić i Ivović su zabili po dva gola kod Crnogoraca. 

Hrvatska ima još jednu šansu izboriti nastup na Olimpijskim igrama. Za to nam treba pobjeda u utakmici za treće mjesto, a igrat ćemo protiv poraženog u susretu između Grčke i Rusije.

Komentara 24

Avatar rubinet
rubinet
19:32 20.02.2021.

Naši su vaterpolisti,predvođeni izvanrednim izbornikom i sjajnim strategom,dali sve od sebe. Užitak je gledati naše dupine .

DU
Deleted user
21:01 20.02.2021.

Samo mi nemojte po izborniku, on je nježna duša.

MA
Mama
19:36 20.02.2021.

lijepa tekma,nekako se cini da su Crnogorci igrali sa vise rezerve, ali sutra ce biti ok ako budu ovako igrali,cestitke Crnogorcima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije