Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JADRAN - STEATUA 14:12

Vaterpolisti Jadrana uspješno nastavili nastup na kvalifikacijskom turniru za LP

Split: Jadran ST i Jug AO susreli se u 3. kolu Hrvatske vaterpolske lige
Ivo Cagalj/PIXSELL
12.11.2020.
u 11:52

U nedjelju (18 sati) će pobjednici skupina A1 i A2 odlučivati u međusobnom dvoboju koja će momčad izboriti plasman u skupinu A grupne faze Lige prvaka, u kojoj se već nalaze dubrovački Jug Adriatic osiguranje, njemački Spandau 04, grčki Olympiacos, talijanski Pro Recco i francuski Marseille

Vaterpolisti splitskog Jadrana uspješno su nastavili nastup na kvalifikacijskom turniru za LEN Ligu prvaka u talijanskoj Siracusi pobijedivši u četvrtak u dvoboju 2. kola skupine A1 Steauu iz Bukurešta s 14-12 (5-4, 4-2, 4-3, 1-3).

Po dva gola za Jadran zabili su Rino Burić, Zvonimir Butić, Duje Pejković, Nikola Mailardović, Marin Delić i Antonio Družević, dok je najbolji strijelac Steaue s četiri pogotka bio Gheroghe Alexandru.

Splićani danas od 15 sati igraju drugu utakmicu i to protiv domaće Ortigije.

Nakon dva kola Jadran ST je prvi sa šest bodova, a drugi je CC Ortega s utakmicom manje i tri boda. 

Jadran je sutra slobodan, a sljedeću utakmicu igra u subotu u 14,00 sati protiv Barcelone.

U Siracusi se natječu i vaterpolisti zagrebačke Mladosti u skupini A2. "Žapci" u četvrtak igraju protiv francuskog Pays d'Aixa od 17 sati, u petak (14 sati) čeka ih grčki Hydraikos, a u subotu (18 sati) će se nadmetati s mađarskim Szolnokom.

U nedjelju (18 sati) će pobjednici skupina A1 i A2 odlučivati u međusobnom dvoboju koja će momčad izboriti plasman u skupinu A grupne faze Lige prvaka, u kojoj se već nalaze dubrovački Jug Adriatic osiguranje, njemački Spandau 04, grčki Olympiacos, talijanski Pro Recco i francuski Marseille.  

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
18:35 15.11.2020.

jadran ije bio ovako dobar od 1992

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije