Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV UDARAC!

UZNEMIRUJUĆ VIDEO: Borcu pukla potkoljenica 'kao grančica', sada ima vijke

Urban fight Night
03.03.2021.
u 12:12

Pao je na pod, Ray je krenuo na njega kako bi ga dokrajčio, ali je sudac zaustavio borbu.

Dean Maxwell i Randall Ray borili su se za naslov u teškoj kategoriji na Urban Fight Night 24, a borba je završila jako brzo.

Nakon 20 sekundi je Ray uputio udarac u Maxwellovu potkoljenicu, a iako se na prvu činilo da je sve u redu, čim je Maxwell stao na desnu nogu ona se prelomila i bilo je jasno da je prijelom obje kosti potkoljenice u pitanju.

Pao je na pod, Ray je krenuo na njega kako bi ga dokrajčio, ali je sudac zaustavio borbu.  To je prvi poraz Maxwella i sada će morati pauzirati barem  tri mjeseca, koliko će mu trajati oporavak i to ne oporavak do povratka u ring, nego oporavak do ponovnog hodanja, piše MMA Junkie.

To što su mu nastradale i tibia i fibula značilo je samo jedno - pločice i vijci moraju u nogu da bi mogla funkcionirati. 

Iz organizacije su pak ponosni jer je ova borba, točnije ovaj potez, jako zainteresirao javnost pa su najavili iduću priredbu 10. travnja. A svim je borcima sada valjda jasno - ne treba podcjenjivati moć ''low kicka.''

Ključne riječi

Komentara 1

CS
Cijepio_sam_ se
12:23 03.03.2021.

To nije sport, to je legalna makljaža

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije