Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Okupili se vatreni
Povratak na članak

Rakitić opet ne dolazi u reprezentaciju, Dalić: nemam potrebu razmišljati o njemu

Moramo se pomiriti s prijelaznim rokom. Svi rješavaju svoje statuse, a tko nije spreman, bolje da i ne dolazi – poručio je izbornik.

Komentari 15

BO
Bogodol
13:37 02.09.2019.

Kad je u pitanju Rakitić treba birati riječi i imati za njega razumjevanje, njegov doprinos na svietskom prvenstvu je isti ako ne i veći nego Luke Modrića, no nije bio toliko eksponiran. Svaka mu čast i svaki njegov potez prihvaćam pa makar bio i protiv mojeg uvjerenja. On je kvalitetan igrač i još će vjerojatno dosta dati reprezentaciji Hrvatske Države samo ga se ne smije povriediti jer je svjestan svoga doprinosa, a zahvalu nije ni slično dobio.

VL
Avatar puky
puky
13:36 02.09.2019.

Rakitić ima nekih svojih problema i treba ga pustiti da to riješi. Za sve što je dao reprezentaciji i Domovini kapa do poda.

VL
Avatar antisaU
antisaU
13:57 02.09.2019.

jel imate kakvih saznanja o izbacivanju kovaca iz bayerna ? cujem da je na vratima izlaska posto celnici bayerna nisu zadovoljni pobjedom od svega 6:1 protiv mainza. posto ste vi "vecernji yu" jedini vjerodostojni kad se radi o lazima bilo bi zanimljivo cuti novosti o kovacu.

VL
DC
DC
15:27 02.09.2019.

Bez onih kojih nema se mora. Trebaju nam nova imena pa je mozda ovo prilika za njih. Raketa ces jos igrati za reprezentaciju samo ga treba pustiti da rijesi status u svom klubu.

VL
CR
CrveniJohn
13:02 02.09.2019.

Pobjediti ćemo jer nema Hajrovića.

VL
IL
ilijan1a
21:59 02.09.2019.

Raketa sad kad ostaješ u Barci ispali se i protiv Slovaka i Azarbejdžanaca nacrtaj se

VL
VK
vječni krojf
09:51 03.09.2019.

Igranje za repku je bio prioritet svakog igraca,ali cudi me da toliko odustajanja otkada je Dalic Izbornik.Nesto tu ne stima,a vidi se i po rezultatima poslije SP.Bila je tu i jedna blamaza od pola tuceta golova u mrezi.Dalic previse neopravdanoo vuce na jug a to je pokazao i uvrstavanjem i postavljanjen vratara Kalinica na gol iako je bio dobro upoznat da je u vrlo losoj formi, i nakon sestice jos ga je drzao na golu dok nije vise mogao izdrzati pritisak.Neki igraci su prestali igrati za repku iako sada traze nove klubove i nove izazove repka im nije vise bila opcija.

VL
DE
derin
12:52 02.09.2019.

Raketa, svaka ti čast, ali brate već prije ljeta znalo je da si na udaru u barci, a tokom ljeta bilo jasno iz svemira da te uprava Barce prekrižila, umjesto da si prešao u PSG ili juve, ti si se ponašao kao da je igranje u barci jedina stvar. A Mandžo i lovren su se precijenili iskreno.

VL
DU
Deleted user
13:48 02.09.2019.

Nije da imam nekakvo defnitivno misljenje o situaciji, ali bi li mi mogao netko objasniti kakve veze ima prijelazni rok i igranje/neigranje za repku?

VL
BU
Bubalamala
13:08 02.09.2019.

Znalo se da Rakitić ne želi više igrati za reprezentaciju i to je trebalo ozbiljno shvatiti a ne se čuditi da je opet odkazao. Dalić se opustio hoda po dernekima umjesto da je stabilizirao zamjene i da spremni uđemo uu kvalifikacije, sad se čudimo a sve se moglo znati !

VL
PR
pravikrivi
11:44 02.09.2019.

Jado jadni. Mogao je pristojno otići kada su to napravili suba i mandžo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.