Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Sudar velikana već u osmini finala! City na Real, Atalanta izvukla Valenciju

Liga prvaka
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
16.12.2019.
u 13:08

Prve utakmice osmine finala na rasporedu su 18. i 19. veljače, te 25. i 26. veljače, dok su uzvrati 10. i 11., te 17. i 18. ožujka

Ždrijeb nogometne Lige prvaka, koji je u ponedjeljak održan u Nyonu, već je u osmini finala spojio Real Madrid i Manchester City.

TIJEK ŽDRIJEBA:

Napoli koji je u rasulu će igrati protiv Barcelone.

Mourinho će sa svojim Tottenhamom na noge RB Leipzigu. 

Talijanski Juventus je izvukao Lyon. 

Engleski Chelsea izvukao je Bayern, bivši klub našeg Nike Kovača

Branitelj naslova Liverpool izvukao je španjolski Atletico. 

Atalatna je izvukla Valenciju. Mogao je to biti Dinamo.

Real čeka protivnika. I kakav par! Manchester City igrat će protiv Španjolaca. 

Izvučena je Borussia Dortmund. Njemačka momčad igrat će protiv PSG-a.

Bor. Dortmund - PSG

Real Madrid - Man. City

Atalanta - Valencia

Atletico Madrid - Liverpool

Chelsea - Bayern

Juventus - Lyon

Tottenham - RB Leipzeg

Napoli - Barcelona

Prvo će se izvlačiti momčadi koje su završile druge. 

........................................................................................................................................................................................................

Ždrijeb nogometne Lige prvaka, koji je u ponedjeljak održan u Nyonu, već je u osmini finala spojio Real Madrid i Manchester City.

U Ligi prvaka Real Madrid i Manchester City sučelili su se u sezoni 2012/2013. u grupnoj fazi, kada je na kormilu Cityja bio Roberto Mancini, a na klupi Reala Jose Mourinho. Tada je Manchester City na domaćem terenu odigrao 1-1, a u Madridu je Real slavio s 3-2.

U sezoni 2015/2016, kada je Real otišao do kraja i osvojio naslov europskog prvaka, sastali su se u polufinalu. Prva utakmica u Manchesteru završila je 0-0, a u uzvratu je Real slavio s 1-0. Trener Reala tada je, baš kao i danas, bio Zinedine Zidane, dok je City vodio Manuel Pellegrini.

Od ostalih parova osmine finala po atraktivnosti se još ističu dvoboji Chelsea - Bayern, Atletico Madrid - Liverpool, te Borussia Dortmund - PSG.

Prve utakmice na rasporedu su 18., 19., 25. i 26. veljače, a uzvrati 10., 11., 17. i 18. ožujka 2020. godine.

Ključne riječi

Komentara 5

LJ
ljutko
12:38 16.12.2019.

Po čemu je M. City velikan, koliko ima europskih trofeja?

ST
Starotopoljanin
13:19 16.12.2019.

e koliko mi je zao zbog nerijesenih rezultata protiv shaktara,gdje smo ih trebali i morali dobro nadigrati rezultatski ,jer smo bili puno bolji,i danas bi mi bili protiv valencije koju bi bez po muke izbacili,ali sta je tu je moramo duboko zaliti.dobro i to cemo prezaliti,ali iduce godine biti ce mo pametniji i malo vise srece.za DINAMO.

JP
juha_paradajzova
12:28 16.12.2019.

atalanta prolazi valenciju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije